Ξύλινα Deck

100800

Τιμή 1,60 Ευρώ + ΦΠΑ το τρέχον μέτρο και 13,33 Ευρώ + ΦΠΑ το τετραγωνικό !!!

3m   =   4,80 Ευρώ + ΦΠΑ

3,90 m  =  6,24 Ευρώ + ΦΠΑ

4,50 m = 7,20 Ευρώ + ΦΠΑ

Περιγραφή

Ξύλινα Deck

Το εμποτισμένο σουηδικό ξύλο (τύπου Deck) βρίσκει εφαρμογή σε δάπεδα εξωτερικού και εσωτερικού χώρου και σε περιφράξεις. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, προτιμάται όλο και περισσότερο στις περιφράξεις κατοικιών και φαίνεται ότι τείνει να αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό το κλασσικό σιδερένιο κάγκελο. Το εμποτισμένο σουηδικό ξύλο έχει μεγάλη αντοχή σε αντίθεση με την λανθασμένη άποψη ότι το ξύλο δεν αντέχει σε εξωτερικούς χώρους. Μια ελαφριά συντήρηση σε ετήσια βάση με βαφή με βερνίκι εμποτισμού νερού αρκεί για να προσφέρει ζωή άνω τον 20 ετών στη ξυλεία μας. Τα βερνίκια εμποτισμού νερού έχουν αρκετά πλεονεκτήματα έναντι αυτών με διαλύτη με κυριότερο το ότι είναι οικολογικά και δεν περιέχουν πτητικές ουσίες.

Οι πλάκες που διαθέτουμε είναι μήκους 3m , 3,90m και 4,50m. Το πλάτος τους είναι σταθερό 12cm και το πάχος τους 20cm. Η κλασσική περίπτωση πλάκας είναι αυτή με παράλληλες γραμμές στη μια πλευρά της και με λίγους ρόζους. Υπάρχει η δυνατότητα, κατόπιν παραγγελίας, να παραδοθεί ξύλο άροζο αλλά και πλάκες με γραμμές και στις 2 πλευρές τους.



Η εταιρία Ραφτόπουλος προμηθεύει ένα τεράστιο φάσμα δομικών βαρέων διατομών στην κατασκευαστική βιομηχανία σε όλη τη Ελλάδα όπως Κοιλοδοκούς, Στραντζαριστά, Λαμαρίνες, Αλουμίνια, Πάνελ Πολυουρεθάνης (κεραμίδι, τραπεζοειδές και πλαγιοκάλυψης), Πολυκαρβονικά, Γυψοσανίδες.



 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις