EUROPA Prima

EUROPA Prima

100083

Η εταιρεία μας είναι επίσημος αντιπρόσωπος της EUROPA.

Περιγραφή

Europa Prima

Η EUROPA αποτελεί τη κυρίαρχη εταιρεία διέλασης στην Ελλάδα. Βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής EUROPA PROFIL είναι η σταθερότητα και η δυναμική. Τα χαρακτηριστικά αυτά πηγάζουν από την πολυετή παρουσία στην αγορά, το διαρκώς εξελισσόμενο μέγεθός, το οργανωμένο δίκτυο, τη θέση της στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή αλλά και την κερδοφόρα επιχειρηματική της δραστηριότητα. Η εταιρία διακρίνεται για τη δυνατότητα της να διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό τη τάση των τελικών προϊόντων συνδεδεμένων με υψηλές προδιαγραφές σχεδιασμού και πιστοποίησης. Για αυτό και έχει  υψηλό μερίδιο αγοράς σε συστήματα αλουμινίου στην Ελληνική αγορά ενώ διαθέτει και άλλου τύπου προϊόντα όπως οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, οι βάσεις φωτοβολταϊκών πλαισίων και τα εξαρτήματα αλουμινίου. Με βάση τα παραπάνω χαρακτηριστικά η εταιρία λειτουργεί σήμερα πρωταγωνιστικά στην αγορά με προσήλωση στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στο δίκτυο της, τους συνεργάτες της και τους τελικούς χρήστες.



Στα συρόμενα συστήματα η EUROPA διαθέτει τις σειρές 100, 2000 για ψυχρά και 6000, 10000 για θερμοδιακοπτόμενα. Στις αποθήκες της εταιρίας μας μπορείτε να βρείτε άμεσα διαθέσιμα όλα τα προφίλ της EUROPA σε χρώμα λευκό  9010 και καφέ 8014.

Στους επόμενους συνδέσμους μπορείτε να κατεβάσετε τους καταλόγους:



PRIMA 800 :   http://primasystems.gr/index.php/downloads/texnikoi?download=4:prima-800

PRIMA 8000 :   http://primasystems.gr/index.php/downloads/texnikoi?download=5:prima-8000

PRIMA 850 :   http://primasystems.gr/index.php/downloads/texnikoi?download=1:prima-850

PRIMA 8500 :   http://primasystems.gr/index.php/downloads/texnikoi?download=2:prima-8500



Επίσης, η EUROPA PRIMA διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό και οικονομικό σύστημα σήτας Plisse. Η Prima Plisse είναι σύστημα οριζόντιας κίνησης χωρίς ερπύστρια. Έχει αθόρυβη λειτουργία κατά την κίνηση, ενώ το ύψος του οδηγού ανέρχεται στα 7mm .Το ειδικό πανί, τύπου ακορντεόν, είναι από ενισχυμένο πολυεστερικό, άκαυστο υλικό. Τα κορδόνια της σήτας Prima Plisse είναι κατασκευασμένα από υλικό VECTRAN, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με άπειρες εφαρμογές εκεί που απαιτείται δύναμη και αντοχή.



 



 



 



Είναι διαθέσιμη σε 3 εκδόσεις:

Τυπολογία Μέγιστες διαστάσεις
Μονόφυλλη 1,40 Χ 2,40 m
Δίφυλλη 2,40 Χ 2,40 m
Αμφίπλευρη 1,80 Χ 2,50 m



Η εταιρία Ραφτόπουλος προμηθεύει ένα τεράστιο φάσμα δομικών βαρέων διατομών στην κατασκευαστική βιομηχανία σε όλη τη Ελλάδα όπως Κοιλοδοκούς, Στραντζαριστά, Λαμαρίνες, Αλουμίνια, Πάνελ Πολυουρεθάνης (κεραμίδι, τραπεζοειδές και πλαγιοκάλυψης), Πολυκαρβονικά, Γυψοσανίδες.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις